Σχετικα με εμας

Στο Γραφείο Τελετών – Κωνσταντίνος Ρεββας, αντιλαμβανόμαστε τον πόνο της απώλειας ενός αγαπημένου σας ανθρώπου. Με πείρα πολλών ετών και επαγγελματισμό, παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κηδειών για να τιμήσουμε τη μνήμη του αγαπημένου σας προσώπου.

Στην ιστοσελίδα μας, θα βρείτε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, από την οργάνωση της τελετής αποχαιρετισμού μέχρι την επιλογή του τάφου. Με αξιοπιστία, σεβασμό και συνέπεια, θα σας βοηθήσουμε να οργανώσετε μια αξέχαστη τελετή για τον αγαπημένο σας.

Επιπλέον, στόχος μας είναι να παρέχουμε στους οικείους, τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη και συμπαράσταση κατά τη διάρκεια αυτού του δύσκολου χρόνου. Με την εμπειρία και την εξειδίκευσή μας, θα σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε τις πρακτικές λεπτομέρειες και να αντιμετωπίσετε την απώλεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αρχή και μέλημα της δραστηριότητας μας ήταν και θα είναι η σωστή και αμέριστη συμπαράσταση με σεβασμό, Αξιοπρέπεια, και Ανθρωπιάς, σε κάθε δύσκολη περίπτωση των συνανθρώπων μας.
Οι αρχές αυτές θα μας δίνουν πάντα δύναμη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σάς

Με εκτίμηση Κωνσταντίνος Ρέββας